Miért kerülgetnénk Góliátot, ha Dávid sokkal menőbb?

Azon túl, hogy bitang jól néz ki, a legnagyobb ütőkártyája egyértelműen a mérete. Lényegében nem kér több helyet, mint egy kávéfőző. Ez konkrétan 18 cm-es szélességet, 51 centis mélységet és 40 centis magasságot jelent. Vagyis nemcsak hogy pultra helyezhető. A pultra rajta kívül még egy csomó minden helyezhető. Nagy dolog, hogy egy vízadagoló ennyire kis dolog.

Miért kerülgetnénk Góliátot, ha Dávid sokkal menőbb?

A hideg- és a forróvíz előállítása ma már nem kérdés. Utóbbit átfolyós rendszerrel oldja meg, előbbit pedig 1 literes tartályban állítja elő. Ez hangsúlyozza a gép rendeltetését is: egy kis vízadagoló kis irodákba vagy kis családokba. 50 fős hegesztőcsarnokba határozottan nem ajánlott.

A készülék két, gyárilag telepített vízszűrőt tartalmaz, ezek a későbbiekben cserélhetők. Időnként cserélendők is. De ezt megoldjuk. A beépített UV lámpa, ami a víz csírátlanításáról gondoskodik, nem szorul cserére. Ellenben rendkívül hasznos. Főleg, amióta a pandémia hatására picit paranoiások is lettünk.

Dávid egyébként érintőgombokkal van ellátva, ami kimondottan jól áll a modern dizájnnak. A vízadagoló pedig kimondottan jól áll egy igényesen berendezett kis irodának. Ahol négyen-öten dolgoznak – és ahol minden részletből süt az igényesség. Ha utóbbiban a saját irodájukra ismert és még nincs vízadagolójuk, akkor tétovázás és bizonytalankodás nélkül jelentjük be: a pillanat elérkezett. Dávidot Önöknek tervezték. A küldetés befejezéséhez kattintson az alábbi hivatkozásra és kérjen ajánlatot!