Válasszon vízadagolót

A JOBB TELJESÍTMÉNYÉRT

Érdekel

A TÖRŐDÉS

jó befektetés

Érdekel

Egészség

Kényelem

Környezettudatos élet

Érdekel

INGYENES próbahét

kötelezettségek nélkül

Érdekel

Az egészség

az önálló és szabad élet

feltétele

Érdekel

Szerviz tippek

 

  1. Folyik a gépből a víz az új ballon felhelyezése után.

Leggyakrabban a ballonon lévő nem látható repedés okozza.

Megoldás: A készüléket áramtalanítani kell.  A feltehetően lyukas ballont le kell venni. Ezután 2-3 pohár vizet engedjen ki a hideg csapon. Várjon 10-15 percet, hogy a már kifolyt víz lecsöpögjön. Ezek után a gép alatt és mellett törölje fel a vizet. Ha nincs további folyás, csöpögés, akkor helyezzen a gépre egy új ballon vizet, és kapcsolja be a gépet. Az ügyfélszolgálatunknak jelezze, hogy törött ballont talált, a kollegáink díjmentesen kicserélik a legközelebbi szállításnál.

értesítse az ügyfélszolgálatunkat, a kollegánk a helyszínen orvosolja a problémát, ha szükséges, kicseréli a gépet. 

2. Csöpög a csap

A csap csöpögését leggyakrabban a csap tömítése alá szorult vízkődarab okozza.

Megoldás: A helyszínen meg lehet próbálni a vízkődarabot kiengedni olyan módon, hogy a csap alá egy edényt tartva többször teljesen kinyitjuk és elzárjuk a csöpögő csapot. Ha ez nem segít, akkor a gép tisztítása szükséges, esetleg a csap cseréje, javítása. Ha ilyen problémája van, akkor jelezze az ügyfélszolgálatunkon, és ütemezzük a gép tisztítását.

Ha nagyon csöpög, vagy folyik a víz a gépből, akkor emelje le a ballont a gépről, és egy edénybe engedje ki a vizet a készülék hidegcsapján. Ezek után húzza ki a konnektorból a gép dugóját, és jelezze cégünknek a problémát.

3. Szódás gépen nem ad szódát (csak néhány csepp víz jön), és égve marad a lámpa

Általában a széndioxid palack kifogyása okozza a gondot. Ha nem régen volt széndioxid cserélve, akkor tömítés hiba, vagy szóda egység hiba is lehet. Kérjük, értesítse az ügyfélszolgálatunkat, a kollegánk a helyszínen orvosolja a problémát, ha szükséges, kicseréli a gépet. 

4. Egyik csapon sem jön ki a víz

Leggyakrabban gép meghibásodása okozza, valószínűleg a víz belefagyott a gépbe. Az alsóballonos gépeknél a víz kifogyása, vagy áramszünet is okozhatja a jelenséget.

5. Nem meleg a meleg csapon kifolyó víz

A készülékeink nagy részén található kapcsoló a meleg vízhez, kérjük, ellenőrizze, hogy be van e kapcsolva, és a készülék kap áramot.  A meleg kapcsoló bekapcsolása után kb. 15 perc múlva lesz meleg a víz. Ha ezek nem segítettek, akkor értesítse az ügyfélszolgálatunkat, mert javítás szükséges.

6. Nem hideg a hideg csapon folyó víz.

Némely vízadagolónkon a hűtésnek is van kapcsolója, kérjük, ellenőrizze, hogy bekapcsolt állapotban van e, és a készülék kap áramot. Ha igen, és kb. 20 perc múlva sem hideg a víz a hideg csapon, akkor a készülék meghibásodott. Kérjük, értesítsen bennünket és cseréljük a gépet.

7. Rossz szagú vagy ízű a víz, szennyeződés, vagy vízkő látszik a pohárban.

Általában a készülék szennyezettsége, vízkövesedése okozza. Tisztítás szükséges, kérjük, jelezze nekünk és intézkedünk.

Tisztaság Bizalom Markunion