Szolgáltatási terület

Somogy, Zala, Baranya, Tolna megye és Budapest

Online rendelés

Információk a rendeléshez

Válassza ki a megrendelni kívánt terméket a vizetrendelek.hu online rendelés menüjéből.

A termékek részletes leírását és bruttó árát megtalálja az adott termék képére kattintva. Ha szeretné megvásárolni a terméket a tegye a kosárba, majd a  -ra kattintva kiválaszthatja a szállítási címet és megrendelheti azt.

Kiszállítási területünkön ingyenes a házhozszállítás. Kaposvár, Nagykanizsa és Pécs területén munkanapokon 48 órán belül kiszállítunk, a többi települést túrajárattal látjuk el. A túra időpontjáról telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Szolgáltatási területünkön kívül a szállítás egyéni megbeszélés alapján történik.

Ballonos víz vásárlása esetén minden esetben a víz ára van feltüntetve. Ha még nem vásárolt tőlünk és nem tud csere ballont visszaadni, akkor a víz árán kívül a ballonokra betéti díjat számolunk.

Vízadagoló vásárlása esetén tud az online rendelési felületen rendelni. Amennyiben bérelni szeretne vízadagolót az „Ajánlatkérés” menüpontra kattintva teheti meg.

 

Ha segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségünk egyikén. Szívesen állunk rendelkezésére

E-mail számla

Talán Önnel is előfordult már, hogy szolgáltatói számlái nem időben, vagy egyáltalán meg sem érkeztek. Ha megérkezett, a kutya megrágta, vagy csak X-akták módjára megmagyarázhatatlan módon lába kelt.
Hogy mindig időben, épségben és bármikor újra előhívható módon megkapja számlánkat, rendelje szolgáltatásunkat e-mail számlázással.

Tisztaság Bizalom Markunion