Kristálytiszta víz gombnyomásra – akár a konyhapulton is

Kezdetben vala a csapvíz. Nem merült fel a kérdés, hogy jó-e, mert nem volt más. Átlag földlakó ásványvizet csak az étteremben látott. Aztán kitört a jólét, a vízből kereskedelmi termék lett. A csapvíz pedig egyre rosszabbá vált. Vagy csak úgy tűnik? Mindegy, a zsugorfóliázott PET palackok nemzedéke lettünk. Mintha a történelem kereke körbeért volna. Megint vizet hordunk. Csak nem a folyóról, hanem a hiperből.

De mi lenne, ha megjavítanánk a csapvizet? Mindjárt indulunk a Marsra és tenyérnyi szuperszámítógéppel járunk még a WC-re is. Pont a csapvizet ne tudnánk megjavítani? Akkor megszabadulhatnánk a petpalack-málhától. És mi lenne, ha olyan szerkezettel tennénk ezt, amit még büszkén mutogathatunk is? Mert olyan jól néz ki.

WHP-700 – A család kicsi kincse

Vagy az irodáé. Vízadagoló mércével mérve tényleg kicsi. Simán elfér a konyhapulton, hogy gyönyörködhessünk benne. Nincsenek fizikai gombjai, elég csak megérinteni és már jön is a kettős szűrőn átszűrt, UV fénnyel csírátlanított kristálytiszta víz. Hűtve vagy forrón, ha éppen úgy szeretnénk. Energiatakarékos, a hűtés éjszakára automatikusan lekapcsol, forró vizet pedig csak akkor és annyit állít elő, amikor és amennyire szükségünk van. A LED-es megvilágítás nem nélkülözhetetlen fícsör, de iszonyúan jól néz ki. A készüléket mindenhova jó szívvel ajánljuk, ahol nem nagy létszámot kell kiszolgálni és a dizájnt éppúgy értékelik, mint a minőséget. Kizárólag magas fényű fehér színben kapható.

HC99L – A hálózati vízadagolók iPhone-ja

Ha az Apple gyártana vízadagolót, valahogy így csinálná. Mindent tud, amit a kistesó, de itt már komolyabb a kapacitás. Tömegrendezvények kiszolgálására ez sem alkalmas, de már nagyobb irodák is bátran felvehetik a bakancslistájukra. Titkos aduásza a szódavíz előállítási képesség, amivel sokaknak okoz napi szinten örömet. Fekete, fehér és ezüst színekben kapható, ilyen szempontból nem fogunk beleőrülni a választékba. Viszont nehéz olyan enteriőrt elképzelni, ahova ne lenne jó valamelyik.

Bár a víz ide-oda szállítása még nagyon is a jelen, azon vagyunk, hogy egyre inkább a múltté legyen. A jövő a bármikor, gombnyomásra elérhető kristálytiszta víz. Hidegen, forrón, szénsavasan – ahogy tetszik.