Válasszon vízadagolót

A JOBB TELJESÍTMÉNYÉRT

Érdekel

A TÖRŐDÉS

jó befektetés

Érdekel

Egészség

Kényelem

Környezettudatos élet

Érdekel

INGYENES próbahét

kötelezettségek nélkül

Érdekel

Az egészség

az önálló és szabad élet

feltétele

Érdekel

Üdvözöljük karrier oldalunkon!

Ügyfélszolgálati munkatárs – Kaposvár

A Markunion Kft egy kaposvári központú kisvállalkozás, amely vízadagolókat üzemeltet és ballonos vizet szállít ki az ügyfeleinek. Az irodai munkában szükségünk van egy ügyfélszolgálati munkatársra,
aki képes egy kis cég hatékony segítő személyévé válni.

Ügyesen elvégzi a dolgokat, szeret tanulni különféle emberekkel kell kapcsolatot tartani. Kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációja révén eredményes kapcsolatot tart az ügyfelekkel, a beszállítókkal és az alvállalkozókkal

Felelősségi körébe tartozik az ügyféligények teljesítésének nyomon követése, az irodavezetővel együtt működteti a cég teljes körű kommunikációs rendszerét.

Ez a munkakör olyan pályázók számára ideális, akik szeretnek maguk körül rendet tenni és tartani, nem ijednek meg a műszaki környezettől, precízek, önálló munkavégzésre képesek, jó együttműködési készségük van.

Logisztikai képessége sokat segít abban, hogy jól átlássa és az irodavezetővel együtt megszervezze az áruszállító kollégák útvonalait, túráit. Besegít a raktárkezelésbe.

Célunk, hogy a Dél-dunántúli régió legprofesszionálisabb szolgáltatását nyújtsuk a vízadagoló és ballonos víz forgalmazás piacán. Termékeinkkel olyan szolgáltatást biztosítunk partnereinknek, amely magába foglalja a kényelmet, az egészséget és a környezettudatosságot.

Kihívásként szüksége lesz az újdonságra való nyitottságára, számítógépes ismereteire, türelmére, mert számos új rendszert alapozunk meg a vállalkozásunkban.

Ez egy kitartást és elkötelezettséget igénylő munkakör, ahol valóban gazdája és felelőse lesz a munkakör eredményeinek. A számtalan kihívás mellett tanulási és fejlesztési lehetőséget is kínál.

Ha ez olyan munkakörnek látszik, amiben Ön sikeres lenne és képes elkötelezni magát, kérjük,
jelentkezzen!

Karbantartó – szervizes munkatárs – Kaposvár 

A Markunion Kft egy kaposvári központú kisvállalkozás, amely vízadagolókat üzemeltet és ballonos vizet szállít ki az ügyfeleinek. A szervizünkben szükségünk van egy karbantartó- szervizes munkatársra, aki képes egy kis cég szervizének hatékony segítő személyévé válni.

Karbantartói munkatársként a legfontosabb elvárás, hogy jó műszaki érzékkel, kézügyességgel megoldja az ügyfeleink vízadagolóinak javítását, karbantartását. Fontos számunkra, hogy partnereink maximálisan elégedettek legyenek a jól működő tiszta készülékük használata során.

Feladatai közé tartozik a szervizbe beérkező vízadagoló készülékek átvizsgálása,
hibafeltárása, javítása, tesztelése. Előkészíti a berendezéseket a tisztításra, vízkőoldásra. Felméri és megrendeli a szükséges alkatrészeket. A munkájához kapcsolódó feladatok elkészültét a rendszerünkben dokumentálja. Előfordul, hogy az ügyfeleinknél helyszíni javítást is kell végezni, ekkor önállóan kimegy a
partnerekhez és megoldja a problémát. Kollégákkal közreműködve részt vesz az
áruátvételben és az árukiadásban.

A munkában előny, ha Ön jó problémafeltáró képességgel, karbantartói munkában gyakorlattal, tapasztalattal, önálló munkavégzési képességgel rendelkezik. Elektronikai és mechanikai területhez egyaránt kapcsolódnak a feladok. A képzést és betanítást biztosítjuk.

Eredményes lesz a munkája végzésében, ha rutinosan tudja használni a kézi szerszámokat és műszereket és rendelkezik felhasználói szintű számítógépes ismerettel.

Célunk, hogy a Dél-dunántúli régió legprofesszionálisabb szolgáltatását nyújtsuk a vízadagoló és ballonos víz forgalmazás piacán.

Ez egy kitartást és elkötelezettséget igénylő munkakör, ahol valóban gazdája és felelőse lesz a szerviz eredményeinek. A számtalan kihívás mellett tanulási és fejlődési lehetőséget is kínál.

Ha ez olyan munkakörnek látszik, amiben Ön sikeres lenne és képes elkötelezni magát, kérjük, jelentkezzen!