Válasszon vízadagolót

A JOBB TELJESÍTMÉNYÉRT

Érdekel

A TÖRŐDÉS

jó befektetés

Érdekel

Egészség

Kényelem

Környezettudatos élet

Érdekel

INGYENES próbahét

kötelezettségek nélkül

Érdekel

Az egészség

az önálló és szabad élet

feltétele

Érdekel

Üdvözöljük karrier oldalunkon!

Áruterítő, kiszállító munkatárs – Kaposvár 

Önt keressük, ha szeret vezetni és korábbi munkahelyein kisteherautó vezetési gyakorlatot szerzett. Jó tájékozódó képességgel rendelkezik, így rövid idő alatt megtalálja az ügyfelek címét, hatékonyan, gyakorlatiasan tudja végezni a munkáját.
Képes nagy mennyiségű kézi áru mozgatására, illetve azok kiszállítására a cég ügyfelei részére és a cég telephelyei között.

Több kiszállító kollégájával együtt a cég ügyfeleinek szállítja a ballonos vizet és vízadagolókat Dél-Dunántúl területén előre elkészített megrendelési lista alapján.
A kiszállított termékhez a számlát, szállítólevelet elkészíti, készpénz forgalmat lebonyolítja. Naponta elszámol az irodában.
A gépkocsi vezetés is, és a partnerekkel való kapcsolattartás is sok türelmet, kedvességet, udvariasságot, összeszedettséget kíván a kiszállítás során.

Kihívás a területen a különböző típusú vízadagolók beüzemelése, és az ügyfeleknél fellépő egyszerű műszaki problémák megoldása. A betanítást biztosítjuk.

Ez egy önálló munkavégzést igénylő munkakör, mely során a céget személyesen képviseli a partnereinknél. Ügyfeleink fontosnak tartják a rugalmasságot, a pontosságot és megoldáskereső hozzáállást a cégünk dolgozói részéről.
Ehhez kínálunk változatosságot, hosszú távú biztos munkát és családias hangulatú cégkultúrát.

Ha úgy érzi, sikeres lenne ebben a munkakörben, mert megbízható, szorgalmas és munkaszerető, kérjük, jelentkezzen!

Ha érdekli ez a munkalehetőség, küldjön egy fényképes önéletrajzot a markunion@markunion.hu email címre.