Ilyen vízadagolót gyártana az Apple…

Ha az Apple gyártana vízadagolót. Az almás céget lehet szeretni vagy utálni, egy dolgot nem lehet elvitatni tőlük: a dizájnhoz nagyon értenek. Ennek a gyökere oda nyúlik vissza, hogy nagyon korán felismerték, mennyire fontos, hogy egy gép, egy berendezés ne csak jó, szép is legyen.

Ilyen vízadagolót gyártana az Apple...

A HC99 vízadagoló pedig bitang jól néz ki. El lehet menni mellette szó nélkül – de nem szoktak. A legtöbben pedig az Apple termékeire asszociálnak, amikor meglátják. És tényleg: visszafogottan elegáns, letisztult és nagyon prémium hatást kelt.

DE MIT ÜZEN EGY ILYEN VÍZADAGOLÓ A FELHASZNÁLÓJÁRÓL?

– Azt, hogy igényes
– Azt, hogy törődik a részletekkel
– Azt, élvezi és értékeli a szépet
– Azt, hogy ki akar tűnni
– Azt, hogy ami egyszerűen csak jó, az neki nem elég jó

A HC99 jégfehér, obszidián (fekete) és gránitszürke színekben rendelhető. A hideg- és a forróvíz előállítása magától értetődő, de létezik szódavizet is készítő változata. Ebből is kétféle: az egyik addig adagolja a szódavizet, amíg nyomva tartjuk a gombot, a másik pedig gombnyomásra egy pohár szódavizet ad.

Ha ezekhez hozzávesszük, hogy a vízadagoló ballonos és hálózatos kivitelben is megrendelhető, akkor mindez összesen 18 variációt jelent. Így garantált, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb konfigurációt.

JÓL HANGZIK. MENNYIBE KERÜL,

A kérdés jogos. De miért venné meg? Adunk 3 okot arra, hogy miért jár jobban azzal, ha inkább bérel egyet:

1. a havi bérleti díj annyira alacsony, hogy szinte észre sem fogja venni
2. nem az Ön gondja lesz az időszakos karbantartás
3. ha esetleg meghibásodik, akkor nemcsak a javítást végezzük el, de cserekészüléket is biztosítunk

Valójában semmi nem szól az ellen, hogy miért ne kérjen az irodájába egy olyan vízadagolót, ami nemcsak rendkívül kényelmes és környezetbarát, de még jobban kihangsúlyozza, hogy az iroda tulajdonosa mennyire igényes. Kattintson az alábbi hivatkozásra és kérjen ajánlatot!

Információkérés