Hát itt meg mi folyik?

Attól, hogy baj van, még nem biztos, hogy baj van

Bár a problémamentesség egyhangúsága kényeztető érzés, az élet rajong a váratlan fordulatokért. Így a legnagyobb jószándék és igyekezet ellenére is megesik, hogy zavar támad az Erőben. Az esetek többségében a zavar szerencsére egyszerűen elhárítható. Ehhez adunk most néhány tippet.

Ugyan ritkán, de a legtipikusabban előforduló hibajelenség, amikor arra eszmélünk, hogy imádott vízadagolónk szolid tócsában ácsorog. Amennyire felzaklató a látvány, annyira egyszerű a megoldás. Szinte biztosan arról van szó, hogy a ballon megrepedt és ott is engedi a vizet, ahol nem kellene. Bár folyamatosan ellenőrizzük őket és kiválogatjuk a hibásakat, előfordulhat, hogy a repedést ott és akkor nem vesszük észre.

A megoldás

  • Áramtalanítsuk a vízadagolót!
  • Vegyük le a sérüléssel gyanúsított ballont!
  • Engedjünk 2-3 pohár vizet a hidegvizes csapból!
  • Várjunk 10-15 percet, hogy a kifolyt víz lecsöpöghessen!
  • Töröljük fel a kifolyt vizet!
  • Ha nem tapasztalunk további folyást/csöpögést, akkor tegyünk új ballont a vízadagolóba és helyezzük azt újra áram alá!
  • Jelezzük a sérült ballont az ügyfélszolgálatnak!

Ha még használat előtt vesszük észre, hogy egy ballonból szivárog a víz, akkor semmiképp ne próbáljuk betenni a vízadagolóba! Tegyük félre és jelezzük ezt is az ügyfélszolgálatnak! A hibás ballonokat természetesen díjtalanul cseréljük.

Tipp

Soha ne cseréljünk ballont közvetlenül távozás előtt! Ha véletlenül sérült, akkor egy éjszaka (pláne egy hétvége) alatt rengeteg víz tud kifolyni belőle. Érdemes úgy időzíteni a balloncserét, hogy utána még legalább fél óráig a vízadagoló közelében legyünk! Így lesz időnk kiszúrni, ha valaki rontást küldött a ballonra és elhárítani a bajt, mielőtt még eszkalálódik.

Elérhetőségeink

Minden, általunk kihelyezett gépre ragasztunk egy matricát. A bérelt gépeken előre, a saját tulajdonúakon a gép hátuljára. A matricán fel vannak tüntetve az elérhetőségeink. Ha a fentebb vázoltnál nagyobb a baj, ezeken vagyunk elérhetők. A bérelt gépek esetében a matrica tartalmaz egy négyjegyű azonosítót is, hívás esetén ezt kérjük bediktálni!

Vizet (kávét, szörpöt) az alábbi elérhetőségek valamelyikén tud rendelni:

📱 +36 70 630 0336
☎️ +36 82 526 655
📱 +36 20 285 8373
📩 rendeles@markunion.hu
💻 www.vizetrendelek.hu