Válasszon vízadagolót

A JOBB TELJESÍTMÉNYÉRT

Érdekel

A TÖRŐDÉS

jó befektetés

Érdekel

Egészség

Kényelem

Környezettudatos élet

Érdekel

INGYENES próbahét

kötelezettségek nélkül

Érdekel

Az egészség

az önálló és szabad élet

feltétele

Érdekel

Gyakran ismételt kérdések

 

 

Hogyan rendelhetek?

– bármikor online a vizetrendelek.hu gyorsrendelési oldalunkon

– bármikor a rendeles@markunion.hu  e-mail címre küldött levelében

– hétköznapokon 08:00 – 16:30 között a 06 70 6300 336 mobil, vagy a 06 82 526 655 vezetékes telefonszámon

 

Mikor adjam le a rendelést?

Rendelését akkor célszerű leadnia, ha a vízadagolóra feltette az utolsó ballont. Így mindig lesz víz az adagolóján amíg a többi ballont kicseréljük.

 

Mikor teljesítik a megrendelést?

Kaposvár, Nagykanizsa és Pécs területén munkanapokon 15 óráig leadott megrendelését akár 48 órán belül teljesítjük. Szolgáltatási területünk más településeire túrajáratban történik a szállítás.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Szolgáltatási területünkön 4 ballontól ingyenes a kiszállítás, 1-3 ballon cseréje esetén 1000 Ft a kiszállítási költség. Ha még nem rendelkezik 4 ballonnal, kérjen ballonemelést, hogy díjmentes legyen a kiszállítás.

Budapesten és környékén csak 4 ballontól tudunk kiszállítást teljesíteni.

 

Kérhetek-e rendszeres szállítást?

Igen, van lehetőség előre egyeztett heti fix napot megjelölni a szállításra, így előzetes rendelés nélkül a hét meghatározott napján érkezik szállító kolléga és cseréli a ballonokat.

 

Mit tegyek, ha elfolyt a ballonból a víz?

Ha vízadagolóra felhelyezett ballonnál tapasztalja a folyást, vegye le a berendezésről és szíveskedjen megjelölni a repedt ballont. Megrendelés leadásnál jelezze a problémát, kollégánk díjmentesen cserélni fogja.

 

Mit tegyek, ha bezöldült a ballon?

Fontos, hogy a ballonokat közvetlen napsütés ne érje, ezzel megakadályozható az algásodás. Ha nem tudja naptól elzárt helyen működtetni a vízadagolót, igényeljen ballontakarót.

A bezöldült ballont ne tegye fel a vízadagolóra, ha szavatossági időn belüli és megfelelően történt a tárolás, kollégánk díjmentesen cserélni fogja.

Ha a vízadagolón használatban lévő ballon zöldült be, vegye le a berendezésről, ez esetben is díjmentesen biztosítjuk a cserét.

A tiszta víz házhoz jön