Érintésmentes vízadagoló? Igen!

Úgy tűnik, a koronavírus megszeretett minket. És egy kicsit sem zavarja, hogy az érzés abszolút nem kölcsönös. Még mindig itt van, mi pedig újra maszkolunk, távolságtartunk és persze fertőtlenítünk. Meg kerüljük a fizikai kontaktust. Ahol lehet. Adódik a kérdés: mi van egy ilyen helyzetben a vízadagolóval?

Érintésmentes vízadagoló? Igen!
Az egyik lehetséges válasz az, hogy semmi. A magunk részéről tudunk vele azonosulni, de távol álljon tőlünk, hogy toborozzunk. Az ezzel szöges ellentétben álló nézőpont az, hogy “többet a közelébe se megyek!”. Ha valaki így érezne, azt természetesen tiszteletben, bár kissé túlreagáltnak tartjuk. Ott van viszont a két végpont közötti terület, a többség pedig vélhetően itt tartózkodik. Egyfelől, továbbra is használná a vízadagolót és nem szívesen mondana le az előnyeiről. Másfelől viszont… Ott van dr. Kiss Ördög, az elsősorban nem pozitív meglátásairól ismert életvezetési tanácsadó. Mi van, ha mi van, ha mi van, ha mi van…?

Nekik adott frappáns választ és megoldást az YLR V305 típusú vízadagoló. A készülék, amellett, hogy ellátták minden földi jóval, két olyan tulajdonságot is kapott, amitől Covidnak a földig esett az álla. De vegyük sorba, mi mindentől képviseli ez a vízadagoló az abszolút prémiumot 2021-ben!

Alsó, rejtett ballonos megoldás

A ballonos vízadagoló tradicionálisan vízfejű. Ezt sokan nem szeretik. Esztétikai szempontból sem áltimét megoldás, de ez a kisebbik baj vele. Ott van még a ballon cseréje. Ezt még a férfiak sem élvezik minden alkalommal, a hölgyek többségének pedig kimondottan nem fekszik. Ennél a modellnél ezt elfelejthetjük, a ballon nem is látszik és emelgetni sem kell.

Hideg- és forró víz készítés

Ez ma már abszolút alap és kizárólag a rend kedvéért írjuk le, nehogy valaki azt higyje, hogy pont ez maradt ki. Mindenesetre, pont ez az a funkció, amivel nehéz betelni. Akár egy forró teát innánk hirtelen felindulásból, akár egy pohár hideg vízre vágyunk a nyári forróságban, még csettintenünk sem kell. Hiába, a jót könnyű megszokni.

Ujjlenyomatmentes felület

Na, ez már érdekesebb. Amennyire lenyűgöző és vonzó a makulátlanul tiszta felület, éppen annyira lehangoló, ha úgy sorakoznak rajta az ujjlenyomatok, mint a központi nyilvántartóban. Itt ezt a problémát is megoldották és jelentjük: működik. Hiába taperoljuk a vízadagoló burkolatát, semmi nem látszik belőle. Egy újabb korty luxus.

UV fénnyel történő csírátlanítás

Itt az első gyomros a vírusnak. A készülék tartalmaz egy beépített UV lámpát, ami ötóránként bekapcsol 15 percre és garantáltan végez mindennel, aminek semmi keresnivalója ott. A megoldás úgy biztonságos, hogy egyben környezetkímélő is. Arról nem beszélve, hogy a szervezetünket sem terheli.

Érintésmentes használat

Ha az UV lámpa a gyomros, akkor ez egy balhorog, egyenest az állra. Tegye fel a kezét, aki már álmodozott arról, milyen lehet jedi lovagnak lenni! Ezzel a készülékkel legalább kicsiben megtapasztalhatjuk. És tényleg! Annyira medzsik, hogy szokni is kell. De annyira könnyű, hogy kis idő múlva azon fogunk csodálkozni, miért nem reagál egy hagyományos vízadagoló a varázserejű mozdulatainkra? Ha viszont éppen nem koptatnánk a jedi erőnket, természetesen használhatjuk az ultramodern érintőfelületet is.

Összefoglalva, a készüléket nemcsak biztonság-maximalizálóknak ajánljuk, hanem azoknak is, akik Oscar Wilde-hoz hasonlóan egyszerű ízléssel bírnak: mindenből megelégszenek a legjobbal. A prémium külcsínyhez és belbecshez prémium ár is társul, a vízadagolót 111.400,-Ft+ÁFA (bruttó 141.479,-Ft) áron rendelhető meg. Ha úgy érzi, rátalált a vízadagolóra, amit mindig is keresett, hívjon minket! És segítsen azzal, hogy megosztja ezt a cikket egy ismerősével! Köszönjük!