Bemutatjuk Kaposvár egyik legpatinásabb ügyvédi irodáját

Még tavaly év végén támadt az ötletünk, hogy időről-időre bemutatjuk valamelyik partnerünket. A sort a 10. számú Ügyvédi Irodával nyitjuk meg. Nagyon büszkék vagyunk rájuk és mivel voltak olyan kedvesek, hogy egy komplett, kerek bemutatkozást írjanak magukról, az alábbiakban ezt tesszük közzé.

Bemutatjuk Kaposvár egyik legpatinásabb ügyvédi irodáját

Jobb ma egy ügyvéd, mint holnap egy bíró. Ez nem csupán egy mottó, hanem a hitvallásunk is. Az 1995 januárja óta működő irodánk küldetése támogatni ügyfeleinket jogi vonatkozású ügyeikben és a peres ügyek megelőzésében, ha pedig valamilyen oknál fogva elkerülhetetlen a per, akkor az eljárási jogszabályok által lehetővé tett legrövidebb út bejárása.

Kaposvár történelmi városközpontjában, a Noszlopy Gáspár utca árnyas fái és kávéillatú vendéglátóhelyei között, a városi önkormányzat épületének közelében kellemes környezetben várjuk ügyfeleinket. Igény és előzetes egyeztetés alapján biztosított annak a lehetősége is, hogy ügyfeleink irodájában, székhelyén találkozzunk vagy akár az online térben egyeztessünk.

Számos szakterületen tapasztalattal rendelkezünk. Legyen szó közbeszerzésekről, egyesületekről, családi vagy munkahelyi viszonyokról, polgári vagy büntetőjogi kérdésekről, ügyfeleink mindig bizalommal fordulhatnak hozzánk.

Minderre az elmúlt 25 év tapasztalata és számos elégedett ügyfél mellett referencia egyetemi, súlyponti kórházi területen, Kaposvár és környékének számos önkormányzata számára biztosított jogi képviselet, valamint a több száz kis- és középvállalat és néhány kiemelt nagyvállalattal a több éves közös munka.

Számos átalakulást követően három taggal működik a 10. sz. Ügyvédi Iroda. A Noszlopy G. u. 10. alatt ketten, dr. Dobos Pál és dr. Márton Kálmán István állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Dr. Dobos Pál az ügyvédek között ritkának számító felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó címmel, dr. Márton Kálmán István jelentős gazdasági és társasági jogi gyakorlattal rendelkezik. Ezeken túl a privát életet átszövő jogi ismereteket igénylő feladatok, a sportjog, a büntetőjog, az adatvédelem és egészségügyi jog területein is otthonosan mozognak.

Irodánk a Markunion elégedett megrendelője és a BNI 67-es út csoportjában tagtársa. Közös célunk, hogy ügyfeleink poharában tiszta víz legyen.

Időpont egyeztetés irodánk megújult honlapján megjelölt elérhetőségek bármelyikén lehetséges. Várjuk a találkozást!

10. sz. ügyvédi iroda                http://10ugyvedi.hu/                  7400 Kaposvár, Noszlopy G. u. 10.