Bemutatjuk az iroda új kedvencét

Azt nem állítjuk, hogy ő lesz az első számú, de a dobogóra biztosan felfurakszik. Ezt a hálózatos vízadagolót WD300-nak hívják, ami elég ingerszegény név – de ha egy guruló szemeteskuka válhatott R2D2 névvel a világ kedvencévé, akkor neki is jók az esélyei.

Bemutatjuk az iroda új kedvencét

A hódítás a megnyerő külsővel kezdődik. Fekete és ezüst színekben rendelhető, úgy simul bele a modern irodák enteriőrjébe, hogy közben fel is hívja magára a figyelmet. Ebben segítségére van a ledes megvilágítású csepptálca és az LCD kijelző is.

De egy vízadagolóban persze a víz adagolás a lényeg. A készülék hideg és forró víz előállítására egyaránt képes, ráadásul kérésre szénsavas változatban produkálja őket. A forró víz 85°C-os, ami tea vagy neszkávé elkészítésére egyaránt alkalmas, míg a hideg víz 6-12°C-os, ami a szélsőséges hidegvíz-mániások igényeit is kielégíti. A forró vizes tartály 1,8 literes, a hideg vizes pedig 4,2 literes. Természetesen lehetőség van arra is, hogy mindkét szolgáltatást kikapcsoljuk, ekkor a gép szobahőmérsékletű vizet ad.

Na és mi a helyzet a víz minőségével? A gyárilag beépített homokszűrő és aktív szén szűrő gondoskodik arról, hogy ne jusson át semmi, aminek nincs helye a pohárban. A megtisztított víz így nemcsak mentes lesz a kellemetlen szagoktól és ízektől, de garantáltan egészséges is. Ha valakinek ez sem lenne elég, úgy opcionálisan UVC lámpa is rendelhető hozzá, ami tökéletes fertőtlenítést végez.

Miről írhatnánk még? Hát a gyerekzárról és a rejtett digitális csapokról, amelyek garantálják a higiénikus vízvétel lehetőségét. Ez utóbbi fontossága az elmúlt hónapokban fájdalmasan megnövekedett. Még egy dolog, a méretek: 320x340x1100 mm.

Na és az ára? Jogosnak tűnő kérdés – de miért venné meg? Benzinkutat sem veszünk azért, hogy tankolhassunk. Van egy jó ajánlatunk, ha érdekli, kattintson ide:

WD300