Ballonos vizek

Pannon Aqua Ásványvíz

Pannon Aqua ásványvíz palackozó üzeme Heves megyei Csányban helyezkedik el. Az itt palackozott természetes ásványvíz a pleisztocén korszakban  szivárgott a mélybe 1300 évvel ezelőtt.

  • védett vízadó rétegből származik
  • eredendően tiszta és szennyeződésmentes
  • összetétele állandó
  • ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően az egészségre kedvező hatású

Ár: 1842 Ft

Kalcium 64 mg/l
Magnézium 27 mg/l
Nátrium 43 mg/l
Nitrit 0 mg/l
Nitrát 0 mg/l
Klorid 9 mg/l
Hidrogénkarbonát 450 mg/l
Metakovasav 53 mg/l
összes szilárd alkotó 653 mg/l

 

Wildalp Forrásvíz

A Wildalp természetes, kiváló tisztaságú forrásvíz Stájerország szívéből. Az érintetlen természet, az Alpok mészkőrétegeinek természetes szűrő hatása, valamint a rendszeres ellenőrzés garantálja a víz folyamatos prémium minőségét.

A vizet kiegyensúlyozott alacsony ásványianyag tartalom jellemzi. Nátriumtartalma rendkívül alacsony, így nátrium szegénytáplálkozáshoz is alkalmas.

Ár: 2540 Ft

Kalcium 45 mg/l
Magnézium 13 mg/l
Nátrium 1,9 mg/l
Oxigén 9,2 mg/l
Klorid 2,7 mg/l
Hidrogénkarbonát 180 mg/l
Kálium 1 mg/l
pH érték 7,9
összes szilárd alkotó 253 mg/l

 

Szentkirályi Ásványvíz

 Szentkirályi ásványvíz Szent István királyról, a magyarok államalapítójáról kapta a nevét.

A 206 méter mélyen található, több millió éves földalatti folyóból származó ásványvíz. Az ősi, tiszta vizekre jellemző friss illatú, édes ízű Szentkirályi ásványvíz tisztaságát a víz feletti 15 különböző földréteg szűrő- és tisztító hatásának köszönheti.

Ár: 2540 Ft

Kalcium 63 mg/l
Magnézium 26 mg/l
Nátrium 21 mg/l
Nitrit 0 mg/l
Nitrát 0 mg/l
Hidrogénkarbonát 400 mg/l
összes szilárd alkotó 520 mg/l

Füredi Ion pH9,3

 A többszörösen szűrt, ionizált, lúgos kémhatású FÜREDI ION pH 9,3 egy nagyon tiszta, egészséges ivóvize. A Tiszafüredi Thermál Kft által kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos és mágneses energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül.

Az ionizált lúgos víz a szervezetbe jutva segít a savak semlegesítésében és elősegítheti testünk sav-bázis egyensúlyának helyreállítását.

 Ár: 3239 Ft

Füredi Oxion pH9,3

pH 9,3 kémhatású lúgos víz, amely legalább 40 mg/l oxigént tartalmaz a palack első megnyitásakor. A magas oxigéntartalom kedvező élettani hatásai miatt a Füredi OXION pH9,3 termék elsősorban fáradt, kimerült, erős fizikai munkát végző, vagy komoly szellemi megterhelésnek kitett embereknek és sportolóknak ajánlott a szakirodalom szerint.

Ár: 3366 Ft

 

 A tiszta víz házhoz jön