Az iroda új ékszerdoboza – nemcsak iPhone rajongóknak

Hivatalosan HC99-nek hívják, ami kicsit olyan, mintha egy droid neve lenne a Star Wars-ból. Pedig az iDrink vagy az iWater jobban illene hozzá. A külseje sokak egybehangzó véleménye szerint egyértelműen a cupertinói cég dizájnnyelvét idézi. Fehér, ezüst és fekete színekben érhető el, ami még tovább fokozza a hasonlóságot az almás termékekkel. De természetesen nemcsak az iPhone rajongók irodájában mutat jól, hanem szinte bárhol. Leszámítva talán a nagyon klasszikus módon berendezett irodákat. Az ő legnagyobb bánatukra viszont ónémet stílusú vízadagolóval eddig még senki nem állt elő.

Visszatérve a HC99re: az Apple párhuzam szerencsére nem ér véget a külsőnél. Az, hogy a gép bármikor képes 7°C-os hűtött, illetve 85°C-os forró vizet szolgáltatni, manapság már alapvetésnek tekinthető. A belső patronos megoldású szénsavas víz előállítás viszont olyan extra, ami sokak szívét megdobogtatja.

Főként úgy, hogy a buborék rajongói mindjárt két opció közül is választhatnak. Az egyik megoldás az, amikor a gép gombnyomásra egy pohár szénsavas vízzel ajándékoz meg minket. Legtöbbünk számára ez pont megfelelő. Ám a gyártó nem érte be ennyivel, gondolt azokra is, akik mondjuk a kulacsukat szeretnék bubis vízzel megtölteni. Ezért a HC99-nek rendelhető olyan változata is, ami képes a szénsavas víz folyamatos előállítására, egészen addig, amíg nyomva tartjuk a gombot.

Mit tehetnénk még hozzá? Esetleg a digitális hőmérséklet kijelzést, az érintésre működő vezérlőgombokat vagy a ledes megvilágítású pohártartót. Ezek a finom részletek teszik annyira tökéletessé az élményt, amennyire egy vízadagoló esetében ez elvárható lehet. Ezek miatt (is) imádják a felhasználók. Prémium dizájn és prémium élmény a prémium irodák számára.

Megnézem