A vízadagolóknál nincs kötelező szerviz – de miért erősen ajánlott?

Szeretjük magától értetődőnek tekinteni, hogy valami működik. Van, ahol a karbantartás elhanyagolható tényező. A vízadagoló pont nem ilyen. Időnként szüksége van egy kis törődésre. Ez legfőképp a vízkő miatt van, ami nem kérdezi meg, hogy lerakódhat-e. Miután pedig lerakódott, akadályozza a működést, rontja a hatásfokot, a felületén pedig megtelepedhetnek olyan dolgok, amelyeknek egyáltalán nem kéne megtelepedniük. Röviden, mint működési, mint egészségügyi szempontból erősen indokolt félévente-évente egy alapos tisztítás és átvizsgálás. Ez garantálja, hogy az a bizonyos, zavartalan működéssel kapcsolatos elvárás hosszú évekig megalapozott legyen. És hogy mi a teendője ezzel kapcsolatban?

1. Ha Ön bérelt vízadagolót használ

Ez a legegyszerűbb forgatókönyv. Egyszerűen csak jelzi felénk a tisztítási igényt, mi pedig viszünk Önnek egy ugyanolyan cserekészüléket. Innentől kezdve ezt használhatja tovább, amíg el nem érkezik a következő tisztítás ideje.

2. Ha Ön saját tulajdonú vízadagolót használ

Ebben az esetben két lehetősége van. Az egyik, hogy bejelenti a tisztítási igényét, mi elhozzuk a berendezést, Önök pedig pár napig nélkülözik a használatát. Természetesen törekszünk arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük a tisztítást és visszaszolgáltassuk a vízadagolót, de egy váratlan alkatrészcsere, ami nincs raktáron és rendelni kell, belerondíthat ebbe.

A másik lehetőség, hogy a tisztítás idejére kedvező fix díjért bérelhet tőlünk egy cserekészüléket. A fix díj azt jelenti, hogy akkor sem kell többet fizetnie, ha a szervizelés valamilyen okból elhúzódna. Mivel a jót könnyű megszokni, ez az optimális megoldás arra, hogy ne kelljen lemondaniuk a vízadagoló nyújtotta kényelemről és szolgáltatásokról.

Ahogy mondani szokták, a költség és a befektetés között az a különbség, hogy a befektetés megtérül, a költség nem. A vízadagoló rendszeres tisztítása egyértelműen befektetés. Jó befektetés.

Tisztítási igényével, valamint a konkrét díjakkal kapcsolatban kérjük, hívja munkatársainkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

+36 70 6300 336

+36 82 526 644