A vízadagoló, ami felveszi a kesztyűt

A koronavírus jött és ugyan nem látszott, mégis megváltoztatta a világot. Az élet olyan területein állított új kihívások elé minket, amelyekre korábban sosem gondoltunk kihívásként: hogyan kell szájmaszkban hotdogot enni, bepárásodott szemüvegben is magabiztosnak tűnni és úgy venni le a gumikesztyűt, hogy közben ne érjünk hozzá a kezünkkel? Amit eddig nyugodtan megfogtunk, azt most elkezdtük kerülni vagy legalábbis bizalmatlanul méregetni. A higiénia új, korábban elképzelhetetlen magasságokba emelkedett, a Domestos-os flakont is lefertőtlenítjük, biztos, ami biztos. Erre a helyzetre ad frappáns választ legújabb vízadagolónk.

A vízadagoló, ami felveszi a kesztyűt

A készülék, amellett, hogy ellátták minden földi jóval, két olyan tulajdonságot is kapott, amitől Covidnak a földig esett az álla. De vegyük sorba, mi mindentől képviseli ez a vízadagoló az abszolút prémiumot 2021-ben!

Alsó, rejtett ballonos megoldás

Ez nemcsak esztétikusabb, mint a hagyományos vízadagolók, de a ballon cseréjét is nagyban megkönnyíti. Az pedig, hogy szebb is, kényelmesebb is, módfelett vonzó kombináció.

Hideg- és forró víz készítés

Ez ma már abszolút alap és kizárólag a rend kedvéért írjuk le, nehogy valaki azt higgye, hogy pont ez maradt ki. Mindenesetre, ez az a funkció, amivel nehéz betelni.

Ujjlenyomatmentes felület

Amilyen vonzó a makulátlanul tiszta felület, annyira kiábrándító, amikor tele van ujjlenyomatokkal. Ennél a készüléknél azonban ezt a problémát örökre elfelejthetjük.

UV fénnyel történő csírátlanítás

A vízadagoló tartalmaz egy beépített UV lámpát, ami ötóránként működésbe lép és elpusztít mindent, ami bármilyen módon káros lehet az egészségünkre.

Érintésmentes használat

Bár a technológia régebb óta rendelkezésünkre ál, a vízadagolókban való alkalmazását egyértelműen a járványhelyzet hívta életre. A lényege, hogy a készülék tényleges megérintése nélkül, gesztusokkal vezérelhetjük a készülék működését.

Összefoglalva, ezt a vízadagolót nemcsak biztonság-maximalizálóknak ajánljuk, hanem azoknak is, akik Oscar Wilde-hoz hasonlóan egyszerű ízléssel bírnak: mindenből megelégszenek a legjobbal. A prémium külcsínyhez és belbecshez prémium ár is társul, a vízadagoló 94.900.-Ft+ÁFA (bruttó 120.520.-Ft) áron rendelhető meg. Ha úgy érzi, rátalált a vízadagolóra, amit mindig is keresett, hívjon minket! És segítsen azzal, hogy megosztja ezt a cikket egy ismerősével! Köszönjük!