A vízadagoló, ami bárkiből Jedi lovagot csinál

Benjamin Franklin-től származik a mondás, miszerint a probléma és a lehetőség ugyanaz a dolog, csak máshonnan nézve. Mit tegyen egy vízadagoló berendezéseket gyártó cég, ha egy járvány miatt az emberek hirtelen elkezdenek ódzkodni a közösen használt felületek megéríntésétől? Készítsen olyan vízadagolót, amit nem kell megérinteni! A technológia már régóta létezik, csak erre nem használták még sosem.

A vízadagoló, ami bárkiből Jedi lovagot csinál

Ez változott meg a képen látható szépség megjelenésével. A készülék a prémium géposztályban állt starthoz, efelől már a külseje sem hagy kétséget. A mérnökök nem elégedtek meg azzal, hogy ne bántsa az ember szemét – elérték, hogy direkt öröm legyen ránézni. De ez még csak a kezdet.

A vízadagoló alsó ballonos megoldású. Ezzel nemcsak megkímél minket az emelgetéstől, de hozzájárul ahhoz, hogy a gép sokkal jobban nézzen ki. A tartályok feltöltéséről nagyteljesítményű, mégis kellően csendes szivattyú gondoskodik. 2021-ben ennek így kell működnie.

A hideg- és forróvíz készítést kizárólag a rend kedvéért említjük meg. Ez ma már alapnak tekinthető, ellenben ez a vízadagolók egyik legvonzóbb tulajdonsága. A nagy nyári melegben majd sokszor leszünk hálásak neki, de télen is értékelni fogjuk, milyen gyorsan készülhet el egy bögre forró tea vagy egy csésze kávé.

beépített UVC lámpával történő csírátlanítás viszont már közel sem általános. Ez gondoskodik arról, hogy a vízben ne maradhasson semmi, aminek nincs ott keresnivalója. Bár a ballonos ásványvíz tiszta, jó érzés tudni, hogy ha mégis történne valami, akkor sem történik semmi.

Tovább haladva, az ujjlenyomat-mentes felület funkciónak talán nem nevezhető, ám annál hálásabb extra. Bár az érintésmentesen használható vízadagoló lényege pont az, hogy nem kell megérinteni, az sem számít, ha megtesszük. Mert nem fog látszani. Ez pedig garantálja, hogy a készülék soknapi használat után is ugyanolyan makulátlan lesz, mint újkorában.

És akkor jöjjön a lényeg! A berendezés egyedülálló módon, gesztusokkal is vezérelhető. Ez azt jelenti, hogy nem kell megérintenünk, csak bizonyos kézmozdulatokat végezni előtte, a gép pedig okosan és engedelmesen teszi a dolgát. Arról, hogyan működik ez a gyakorlatban, itt tud egy rövid videót megnézni:

Érintésmentes vízadagoló

Ha Ön azok közé tartozik, akik keresik és értékelik a különlegeset, akkor erre a vízadagolóra van szüksége. Kattintson az alábbi linkre és kérjen ajánlatot!

Információkérés