A biztonságos vízfogyasztás új szintje

Van egy régi graffiti, amit nagyon szeretünk: “Ki mondta, hogy üldözési mániám van? És mit akar tőlem?”. Alapesetben elég vicces. De amióta a pandémia határozza meg az életformánkat, időről-időre úgy is eszünkbe jut, hogy nem tudunk nevetni rajta.

Mert legyünk kendőzetlenül őszinték! Amikor egy láthatatlan vírus ólálkodik körülöttünk, nehéz ellenállni a paranoia csábításának. Hogy kinek mennyire sikerül, az alkati kérdés. De tény, hogy fogékonyabbak lettünk az óvintézkedésekre. Ez a fogékonyság pedig újabb és újabb óvintézkedések megszületésénél bábáskodik.

Utóbbit példázza az a készülék, amit ma szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani, akinek az életvezetése eddig nélkülözte egy vízadagoló jelenlétét.

Levelünk tárgya a VT-20UV nevet viseli. Nehéz vizionálni, ahogy a marketingosztály a végkimerülés határán táncol, miközben ezt a nevet kiizzadja magából, de ennél nagyobb bajunk sose legyen egy műszaki berendezéssel. Egyből rá is térünk arra, hogy a nevét leszámítva miért lehet annyira szeretni ezt a vízadagolót!

  • Alsó ballonos kialakítású (nem attól fogunk porckorongsérvet kapni, hogy a ballonokat emelgetjük)
  • 3 csappal felszerelt (hideg, forró, szobahőmérséklet), így megszűnik a harc a hidegvíz-rajongók és a torokfájósok között
  • Gyerekzár (ennek egy munkahelyen nincs sorsfordító jelentősége, de pl. egy óvodában praktikus lehet)
  • Sterilizáló rendszer beépített UV lámpával

Utóbbi a készülék igazi aduásza. A belsejében elrejtett UV-C lámpa 5 óránként bekapcsol és 15 percen keresztül tesz arról, hogy a vízben írmagja se maradjon semminek, aminek nincs ott keresnivalója. A megoldás óriási előnye, hogy mivel a sterilizálás nem vegyi úton történik, nem maradhat vissza a vízben semmi, ami akár az ízélményt befolyásolná, akár valami még rosszabbat művelhetne. Nem mellékesen a környezetet sem terheli.

A VT-20UV akkor is nagyszerű választás, ha nem aggódunk a vírusfertőzés miatt. Aki viszont szeretne biztosra menni, annak tökéletes megoldás. A havi bérleti díja pedig annyira elenyésző, hogy nagyítóval kell majd keresni a könyvelésben.