Mondanánk, hogy ez állati…

De ezzel nem mindenki értene egyet. A kisállat itatóval felszerelt vízadagolónak már a léte is erősen megosztó. A lelkes rácsodálkozás és a döbbenet kiváltására egyaránt alkalmas. Utóbbi esetében kísérő gondolatként az “ez már túlmegy minden határon” szokott megjelenni. De akikből ezt hozza ki, azok már úgyis törölték az e-mailt. Ha még mindig velünk van, az annak a jele, hogy minimum kíváncsi.

Mondanánk, hogy ez állati…

De most tényleg: nem túlzás ez egy kicsit? Tulajdonképpen az. Mint civilizált életünk megannyi kelléke. Nem túlzás 140 centis tévén nézni a “mi kis falunk”-at? Nem túlzás ötszemélyes autóval egyedül járni? Nem túlzás évente-kétévente új telefont venni? Ez mind-mind túlzás. Ilyen világot élünk. Az egyik fele a túlélésért küzd, a másik a túlzást próbálja túlzásba vinni. És persze megindokolni, hogy az miért nem túlzás.

Ezt tesszük most mi is. Mert mi ebben a túlzás valójában? Esetleg az, hogy a család kedvence is ásványvizet/forrásvizet iszik. Ezt esetleg nevezhetjük túlzásnak. De tényleg akkora? Mennyi vizet iszik meg egy macska vagy egy közepes testű kutya? Talán merész, de megkockáztatjuk: a világ nem ebbe fog belerokkanni.

Az összes többi viszont színtiszta praktikum.

• A dedikált gomb segítségével közvetlenül tölthető víz az itatótálba
• A rugalmas kialakításnak köszönhetően a tál a gép elé és mellé is helyezhető
• Az itatótál kivehető és mosogatógépben mosható
• Az okos megoldás meggátolja a víz kiömlését abban az esetben, ha a tál nincs a helyén

Ezek az extrák. A készülék összes többi tulajdonsága olyasmi, amit 2021-ben joggal várunk el egy vízadagolótól. Hideg- és forróvíz előállítására egyaránt alkalmas, de természetesen szobahőmérsékletű vizet is nyerhetünk belőle. A forróvizes csapba gyerekzárat építettek, hogy elkerülhessük az esetleges baleseteket. A készüléket kiömlésvédett ballontartóval láttták el, ami a szivárgást is megakadályozza. A vízadagoló fekete és ezüst színben rendelhető. A szivárvány minden színéről beszélni így túlzás lenne, de tény, hogy ez a szín a legtöbb enteriőrbe jól beilleszthető.

Kinek ajánljuk ezt a készüléket? Ha valamikor, hát ebben az esetben a célcsoportot nagy rejtély nem övezi. Nyilván azokra gondolunk elsősorban, akiknél a kis kedvenc elég nagy kedvenc ahhoz, hogy ilyen módon is szívesen hozzájáruljanak a komfortérzetéhez. Nem mindenki ilyen, még az állatbarátok között sem. Győzködni nem szeretnénk, azt a véleményünket viszont bátran vállaljuk, hogy a házi kedvencekre épülő luxusiparnak ez a hajtása messze a legértelmesebbek közé tartozik.

Ha a fenti gondolatok egyikével sem tudtuk elrettenteni és szívesen kérne egy ajánlatot, akkor kattintson az alábbi hivatkozásra:

Információkérés

Ha pedig már van vízadagolója, de mégis szeretné megoldani, hogy kedvence se maradjon ki a jóból, akkor ezt a kicsi, kétliteres, kimondottan kisállatoknak szánt vízadagolót ajánljuk a figyelmébe. Ennek a megoldásnak tulajdonképpeni előnye az, hogy a saját vízadagolónktól függetlenül oda rakjuk, ahol a legpraktikusabb.

Zizi2(1)