Góliátok reszkessetek! Dávid megérkezett…

A vízadagolók világát nem a filigrán cukiságok uralják. Böszmeséggel vádolni a modern készülékeket igazságtalan lenne. De tény, hogy kérik a helyet. Főleg a ballonos kialakításúak. A muszáj persze nagy úr. Ha egyszer megszületett a döntés, hogy “Nekünk márpedig vízadagolónk lesz!”, akkor helyet is találunk neki. Utána pedig kerülgetjük. Az, hogy boldogan, talán túlzás – de emlékeztetjük magunkat arra, hogy mindennek ára van. A vízadagoló birtoklásáé ez.

Góliátok reszkessetek! Dávid megérkezett…

Az embert azonban nem a beletörődés hajtja előre. Nem ő igazodik a körülményekhez, hanem a körülményeket igazítja saját magához. Néha persze túlzásba esik. Ilyenkor meg kell találnia az egyensúlyt. Ezt nevezik civilizáltságnak. A vízadagolók birodalma viszont még messze jár a túlkapásoktól. És örömmel jelentjük: Dávid megérkezett!

Dávidot valójában Rhens 700-nak hívják. Ez jóval kevésbé biblikus és bármibe lefogadnánk, hogy egy mérnök adta neki. A mérnökök csodálatos emberek, de a névalkotás és a szövegírás rendszerint nem erősségük. A formatervet sem célszerű a könyvelőre bízni. A jó hír viszont az, hogy Dávidnak a neve az egyetlen gyenge pontja. Innentől már csak jó lesz.

Azon túl, hogy bitang jól néz ki, a legnagyobb ütőkártyája egyértelműen a mérete. Lényegében nem kér több helyet, mint egy kávéfőző. Ez konkrétan 18 cm-es szélességet, 51 centis mélységet és 40 centis magasságot jelent. Vagyis nemcsak hogy pultra helyezhető. A pultra rajta kívül még egy csomó minden helyezhető. Nagy dolog, hogy egy vízadagoló ennyire kis dolog.

Ruhens700-asztali hálózatos

A hideg- és a forróvíz előállítása ma már nem kérdés. Utóbbit átfolyós rendszerrel oldja meg, előbbit pedig 1 literes tartályban állítja elő. Ez hangsúlyozza a gép rendeltetését is: egy kis vízadagoló kis irodákba vagy kis családokba. 50 fős hegeztőcsarnokba határozottan nem ajánlott.

A készülék két, gyárilag telepített vzszűrőt tartalmaz, ezek a későbbiekben cserélhetők. Időnként cserélendők is. De ezt megoldjuk. A beépített UV lámpa, ami a víz csírátlanításáról gondoskodik, nem szorul cserére. Ellenben rendkívül hasznos. Főleg, amióta a pandémia hatására picit paranoiások is lettünk.

Dávid egyébként érintőgombokkal van ellátva, ami kimondottan jól áll a modern dizájnnak. A vízadagoló pedig kimondottan jól áll egy igényesen berendezett kis irodának. Ahol négyen-öten dolgoznak – és ahol minden részletből süt az igényesség. Ha utóbbiban a saját irodájukra ismert és még nincs vízadagolójuk, akkor tétovázás és bizontalankodás nélkül jelentjük be: a pillanat elérkezett. Dávidot Önöknek tervezték. A küldetés befejezéséhez kattintson az alábbi hivatkozásra és kérjen ajánlatot!

Információkérés