Ballonba zárt egészség

Fontos, hogy folyadékszükségletünk pótlására olyan vizet használjunk, amely frissítő hatása mellett szervezetünk számára szükséges ásványi anyagokat is tartalmazza.

Cégünk a kiváló minőségű, ideális összetételű Várkút Forrásvizet és a Pannon Aqua ásványvizet kínálja rendszeres fogyasztásra. A Markunion Egészségprogram keretein belül lúgos, és oxigénnel dúsított vizet is forgalmazunk.

Vízadagolóink segítségével a kívánt hőmérsékleten (hidegen, szobahőmérsékleten vagy forrón), szénsavasan vagy szénsavmentesen fogyaszthatja. Optimális ásványi anyag összetételének köszönhetően mindegyik víz korlátozás nélkül fogyasztható.

Várkút Forrásvíz 19 l

A Markunion Kft saját márkás vize. Szénsavmentes forrásvíz.

A nagykanizsai vár helyén lévő kút vízéből palackozva.

A Várkút Forrásvíz alacsony nátriumtartalmának köszönhetően egészségének megóvásában is szerepet játszik, mivel csökkenti szív-érrendszeri kockázatokat, növeli a stressztűrő képességet. Nitrit és nitrát mentes. Nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot és tartósítószert.

Várkút Forrásvíz összetétele

Kalcium                          87 mg/l
Magnézium                     27 mg/l
Nátrium                          1,6 mg/l
Szulfát                             38 mg/l
Kálium                          12,7 mg/l
Klorid                               13 mg/l
Hidrogénkarbonát          365 mg/l
összes szilárd alkotó  550 mg/l
 

Szentkirályi ásványvíz 19 l

Szentkirályi ásványvíz Szent István királyról, a magyarok államalapítójáról kapta a nevét.

206 méter mélyen található, több millió éves földalatti folyóból származó ásványvíz tisztaságát a víz feletti 15 különböző földréteg szűrő- és tisztító hatásának köszönheti.

Szentkirályi ásványvíz összetétele:

Kalcium 63 mg/l
Magnézium 26 mg/l
Nátrium 21 mg/l
Nitrit 0 mg/l
Nitrát 0 mg/l
Hidrogénkarbonát 400 mg/l

Összes szilárd alkotó: 520 mg/l

Pannon Aqua Ásványvíz 19 l

A Pannon Aqua ásványvíz palackozó üzeme Heves megyei Csányban helyezkedik el. Az itt palackozott természetes ásványvíz a pleisztocén korszakban szivárgott a mélybe 1300 évvel ezelőtt.
  - védett vízadó rétegből származik
  - eredendően tiszta és szennyeződésmentes
  - összetétele állandó
  - ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően az egészségre kedvező hatású 

PannonAqua ásványvíz összetétele

Kalcium                           64 mg/l
Magnézium                     27 mg/l
Nátrium                           43 mg/l
Nitrit                                  0 mg/l
Nitrát                                 0 mg/l
Klorid                                 9 mg/l
Hidrogénkarbonát          450 mg/l
Metakovasav                   53 mg/l
összes szilárd alkotó  653 mg/l

 Füredi Ion pH 9,3 19l-es víz

Egy lépés az egészségesebb élet felé!

A többszörösen szűrt, ionizált, lúgos kémhatású FÜREDI ION pH 9,3 egy nagyon tiszta, egészséges ivóvizet kínál. Az újonnan kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos és mágneses energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül.

Tiszafüredi Thermál Kft. évek óta kutatja a lúgosítás és lúgos víz élettani hatását, ennek eredménye a piaci részvételben mutatkozik meg. Mára már a Füredi terméke az egészséges életmódot folytató tudatos vásárlók körében elismert és ismert termék.

Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH8,9-ig tartományba eső lúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát. A valódi áttöréshez, pozitív élettani hatások eléréséhez pH9 fölötti lúgosítás szükséges, természetesen ésszerű határok betartásával. A Tiszafüredi Thermál Kft fejlesztéseink eredményeként sikerült elérniük, hogy a lúgos kémhatás mellett megmaradt a vízre jellemző kellemes érzékszervi tulajdonság vagyis, hogy színtelen, szagtalan, íztelen.

Az ionizált lúgos víz a szervezetbe jutva segít a savak semlegesítésében és elősegítheti testünk sav-bázis egyensúlyának helyreállítását.

Facebook