Tegyen az egészségéért lúgos vízzel!

Sokszor fáradt? Észrevette, hogy az utóbbi időben felszedett néhány kilót? Gyakran úgy érzi, nincs ereje végig csinálni a napot? A lúgos víz megoldás lehet!

Elképzelhető, hogy panaszait az elsavasodás okozza. Miért, és mi az elsavasodás következménye? Étrendünk nagy százalékban savasodást okozó ételeket is italokat tartalmaz. Például magas kalória és koleszterintartalmú ételek, italok, a stressz és a rendszertelen étkezés az, ami a későbbiekben hízáshoz, fogszuvasodáshoz, csontritkuláshoz, rossz közérzethez vezet, és még sorolhatnánk a savasodás következményeit. Vezet továbbá különböző betegségekhez, kevésbé súlyosabb és súlyosabbakhoz is.

A nem megfelelő minőségű folyadékpótlás is rátesz még erre néhány lapáttal, hisz ezeknek a káros anyagoknak így még esélyünk sincs kiürülni a szervezetünkből. Ha szeretne tenni az egészségéért, első lépésben szabályozza a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelt. A lúgos víz a lehető legjobb választás, mivel nagy mennyiségben fogyasztva eltávolítja, illetve semlegesíti a savas salakanyagokat. Nem csak közérzete és szervezete működése fog javulni, de a súlyproblémák miatt sem kell többet aggódnia!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg lúgos ballonos vizeinket, vízadagolóinkat!

Facebook