A jóllétünk a tét

"Ha tájékozódni akarsz az ott élők egészségi állapotáról,
először vizsgáld meg, milyen vizet isznak!"

Ókori görög orvosi tanítás

Minden földi jó, minden létezés alapeleme a víz. Ezt már a hét bölcs egyike, az időszámításunk előtt élt természetfilozófus, Thalész is felismerte.

Az élet eredete a vízben keresendő. A víz kialakulása eredményezte bolygónk növény- és állatvilágának megjelenését és az ember fejlődését. Ebből adódóan az élet alapja is a víz. Évente közel 1000 liter folyadékot iszunk meg, és egész életünk folyamán összesen 200 kg „kőzetet” is elfogyasztunk a vízben oldott ásványi anyagok formájában.

A kaposvári székhelyű Markunion Kft. hosszú évek óta elkötelezett híve az egészséges vízfogyasztásnak, olyannyira, hogy 2008-óta ballonos vízpalackozót is üzemeltet Nagykanizsán. A Várkút Forrásvíz névre keresztelt víz palackozása az előírások szigorú betartásával történik, a forrásvíz semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A frissítő italt 19 literes ballonokba zárják, melyek alapos tisztítás és fertőtlenítés után újrafelhasználásra kerülnek. Ebből is egyértelműen kitűnik, hogy a cég elkötelezett híve a környezetvédelemnek is.

A Markunion Kft. elsősorban a kiváló minőségű, ideális összetételű Várkút Forrásvizet kínálja Önöknek, munkatársaiknak és ügyfeleiknek rendszeres fogyasztásra. Az igen csak mutatós vízadagolók segítségével a kívánt hőmérsékleten, szénsavasan vagy szénsavmentesen is elkortyolgatható. Optimális, alacsony ásványi anyag összetételének köszönhetően a forrásvíz korlátozás nélkül fogyasztható, tehát tökéletesen fedezhető belőle a naponta szükséges folyadékmennyiség.

A Várkút Forrásvíz alacsony nátriumtartalmának köszönhetően a munkatársak munkahelyi egészségének megóvásában is szerepet játszik, hiszen csökkenti szív-érrendszeri kockázatokat, ugyanakkor növeli a stressz tűrő képességet.

Tehát valóban a létünk, a jóllétünk a tét!

Informálódjon! www.markunion.hu

Facebook