Lúgosításról - Lúgos vízről

Mindenki előtt ismert, hogy testünk 70%-a víz (a vérnek pedig 94%-a), ezért a víz a legfontosabb anyag az optimális pH érték biztosításához és fenntartásához. A mai életmódunk és az étkezési szokásaink miatt a szervezetünkben egyre több sav keletkezik pl. szénsav, tejsav, húgysav stb. A fölösleges savakat a szervezet igyekszik közömbösíteni, megkötni. A szervezetünkben a savak közömbösítésre legalkalmasabb kalcium sókat a csontból vonhatják el, ami viszont csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezethet. Az így keletkezett mészsók különböző helyekre való lerakódása okozza az érelmeszesedést és egyéb meszesedéseket. A fölösleges savak zsírban is megkötődhetnek, ami  jelentős károkat okozhat szervezetünknek és elősegítheti elhízásunkat.

Az ionizált lúgos víz a szervezetbe jutva segít a savak semlegesítésében és elősegítheti testünk sav-bázis egyensúlyának helyreállítását.

Tiszafüredi Thermál Kft. évek óta kutatja a lúgosítás és lúgos víz élettani hatását, ennek eredménye a piaci részvételben mutatkozik meg. Mára már a Füredi terméke az egészséges életmódot folytató tudatos vásárlók körében elismert és ismert termék.

Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH8,9-ig tartományba eső lúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát. A valódi áttöréshez, pozitív élettani hatások eléréséhez pH9 fölötti lúgosítás szükséges, természetesen ésszerű határok betartásával. Fejlesztéseink eredményeként sikerült elérnünk, hogy a lúgos kémhatás mellett megmaradt a vízre jellemző érzékszervi tulajdonság vagyis, hogy színtelen, szagtalan, íztelen.
A kedvező élettani hatások és a víz alapvető érzékszervi tulajdonágainak megőrzése mellett a Füredi ION pH9,3 kémhatást a legoptimálisabban helyeztük el termékeinkben.

A többszörösen szűrt, ionizált, lúgos kémhatású FÜREDI ION pH 9,3 önöknek egy nagyon tiszta, egészséges ivóvizet kínál. Az újonnan kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos és mágneses energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül.

A világ tengereinek, óceánjainak vize pH9,5 körüli lúgosságú, ezáltal Földünk vízkészletének több, mint 90%-a lúgos, mégsem iszunk tengervizet, mivel nem hasznos a szervezetünk számára. Nem véletlen, hogy most a huszonegyedik században jött el az idő, miszerint a szenzáció számba menő szabadalmunk alapján, speciális elektromos eljárással , adalékanyagok nélkül tudunk pH9,3-pH12-ig olyan lúgosított, iható vizeket előállítani ( és ezeket már egyre többen fogyasztják jóízűen) és egyre többen tudnak beszámolni ezen vizeknek jótékony élettani hatásairól. Az eddigi kutatások és tapasztalatok újabb és újabb jótékony hatást állapítanak meg, bizonyítva ezzel vizeink hasznos lúgosságát. A pH skála logaritmussága miatt például egy pH7-es vízből százszor annyit kellene inni, mint egy pH9-esből, vagy háromszázszor annyit, mint egy pH 9,5-ös vízből, hogy ugyanolyan lúgosító eredménye legyen.

Facebook